Kampaamo


Hyvän mielen ja palvelun Kampaamo

Seija Kinnari on palvellut Tampereen Sammonkadulla jo vuodesta 1967 lähtien. Kisällinkirjat ja kampaajanmestarin arvon sekä lukuisia diplomeja saaneet kampaajat Seija Kinnari ja Pirjo Siiki ovat tarjonneet asiantuntevaa palvelua juuri sinun hiuksillesi.

Kampaamo-Galleria Seija Kinnarissa voit valita hoidot, leikkaukset, kampaukset, värjäykset, permanentit tai tulla vaikka täydelliseen muodonmuutokseen. Kampaamossa käytetään Wellan laadukkaita tuotteita, joita voi halutessaan myös ostaa kotiin viemisiksi.

Kampaamon hinnasto löytyy täältä

Huom!
Seija on palannut Sammonkadulle. Kaksi vuotta liike oli vuokralaisen hallinnassa, mutta sitten 13.10.2023 alkoi toinen kierros Sammonkadulla.
Tervetuloa hemmoteltavaksi. Aikaa voit varata numerosta 040 7298178.

Kampaamo-Galleria Seija Kinnari

Tampere: Sammonkatu 41
Akaa: Kinnarintie 13 C

Avoinna sopimuksen mukaan
Soita ja varaa aika 040 7298178

Tunnelmia Pirjon, Siskon ja Seijan viimeisistä yhteisistä työpäivistä Sammonkadulla, Tampereella.

Muistoja Tampereen kampaamoajoilta

Seijan kirjoittama kirje asiakkailleen, kun hän jätti Sammonkadun kampaamon taakseen. Nyt kuitenkin Seija on palannut takaisin rakkaiden asiakkaittensa pariin. Rakkaita he Seijalle ovat, se tunne huokuu tästä kirjeestä:

Rakkaat asiakkaamme!

Elämässämme on ollut paljon iloa. Olemme kokeneet Jumalan suurta siunausta, johdatusta ja huolenpitoa. Saimme palvella Teitä, asiakasystävämme, lähes 54 vuoden ajan. Saimme kanssanne tehdä rakasta työtämme, koko sydämellä ja rakkaudella.
Uskolliset pitkäaikaiset asiakkaamme, olitte elämämme matkakumppaneita. Toiset jo edesmenneitä, heitäkin muistelemme kiitollisin mielin ja heidän jälkipolvensa jatkoivat käyntejään…
Työmme ei ole oikein tuntunut työltä, se on ollut elämäntapa. Saimme tehdä sitä kanssanne yhdessä, tuottaa iloa ja kauneutta, toteuttaa toiveitanne, olla uusien haasteiden edessä rakkaudella ja sydämellä. Monta kertaa saimme henkisesti tuntea olevamme itse enemmän saamassa, kuin antamassa. Kampaajalle parhaita hetkiä on nähdä onnellinen ja tyytyväinen asiakas. Siinä on muutakin kuin hiukset, siinä on ystävyys.
Viimeiset hetkemme Sammonkadun kampaamossa lähestyy. Haikeus ja ikävä Teitä kaikkia nousee sydämiimme. Olemme kokeneet kanssanne ilot ja surut molemmin puolin.
Vuosikymmenten yhteistyöstä kiittäen. Siunausta ja varjelusta toivottaen 

Seija Kinnari, Pirjo Siiki ja Sisko Sorsa